Το iPhone 7 θα έχει κάτι που δεν θα μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό

0

Μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου iPhone που ακόμη είναι μακριά, πολλές είναι οι φήμες για το τι καινούργιο θα δούμε. ....

Όμως ο πρόεδρος της Apple έδωσε εχθές μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC όπου μεταξύ άλλων ανάφερε πως το επόμενο iphone θα περιλαμβάνει καινοτομίες που θα αναγκάσει τον κόσμο να αναβαθμίσει σε αυτό.

«Μπροστά μας έχουμε τα πιο καινοτόμα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone, του οποίου θα κάνει εσάς και άλλους χρήστες που έχουν iPhone, να αναβαθμίσουν σε ένα νέο μοντέλο ... Θα σας δώσω κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να ζήσετε. Αν και σήμερα δεν γνωρίζουν καν τι είναι αυτό που χρειάζονται. Θα κοιτάξουμε πίσω και θα αναρωτιούνται πώς είχα ζήσει χωρίς αυτό πριν " δήλωσε ο  Tim Cook.

Φυσικά το απόσπασμα αυτό δεν ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό το καινούργιο που θα δούμε και το μόνο που γνωρίζουμε από φήμες για το επόμενο μοντέλο είναι ότι δεν θα περιλαμβάνει έξοδο ήχου για τα ακουστικά την διπλή κάμερα και ίσως να είναι αδιάβροχο και χωρίς το κεντρικό κουμπί.
Το νέο iphone αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !