Η Apple δεν σκοπεύει να δημιουργήσει την δικιά της τηλεφωνική εταιρία

0
Στο συνέδριο Startup Fest Ευρώπης στο Άμστερνταμ ο Tim Cook απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι η Apple θα γίνει μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή φορέας εικονικού δικτύου κινητής (MVNO). Τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.  .....


Από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η εταιρεία δοκιμάζει την τεχνολογία MVNO συνδυάζει το υφιστάμενο δίκτυο, αλλά δεν έχει το δικό της δίκτυο και την τιμολόγηση υπηρεσιών.
Έτσι η Apple αρνήθηκε τις φήμες που υπήρχαν, καθώς όπως υποστηρίζει θα εργαστεί για την λειτουργία e-SIM που θα είναι ενσωματωμένη στις συσκευές αλλά θα χρησιμοποιεί τα δίκτυα των εταιριών κάθε κράτους.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο του περασμένου έτους και η Google ξεκίνησε ένα παρόμοιο πρόγραμμα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα δίκτυο των ΗΠΑ από την Sprint, T-Mobile, καθώς και των Wi-Fi.Η τεχνολογία επιτρέπει στα smartphones την εναλλαγή μεταξύ των τριών πηγών, η επιλογή του ενός που προσφέρει σήμερα την υψηλότερη ποιότητα σήματος.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !