Τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια κάνουν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση της Apple

0
Μπορεί το Apple TV να αντικαταστήσει την κλασική τηλεόραση ενός χρηστή Η απάντηση είναι όχι ... για τώρα τουλάχιστον. Αλλά η Apple προσπαθεί να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να είναι η μόνη επιλογή διαθέσιμη στους χρήστες. .....


Η Apple έχει προσθέσει τώρα την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν ένα ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα με την χρήση της Siri λέγοντας την απλός « Watch ESPN » η άλλο κανάλι που σας ενδιαφέρει.
Προς το παρόν τρία τηλεοπτικά κανάλια είναι διαθέσιμα σε αυτή την λειτουργία « Live Tune-In » που είναι το ESPN (αθλητικά), Disney XD (κινούμενα σχέδια) και CBS (γενικού περιεχομένου).
Βέβαια και σε αυτά υπάρχουν δυο βασικοί περιορισμοί που για να τα δείτε πρέπει να είστε συνδεμένος με Αμερικάνικο λογαριασμό (Apple ID) και να έχετε προσθέσει τον κωδικό ενεργοποίησης που θα σας δοθεί.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο τελευταίο λειτουργικό για το Apple TV το tvos 9.2 και σύντομα θα προστεθούν περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !