Η TSMC θα είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής του A10

0
Η Electronic Times με σημερινό της δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν η Apple να σταματά την συνεργασία με την Samsung σχετικά με την κατασκευή των επεξεργαστών που θα ενσωματώνονται στο iphone 7. ....

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Αμερικάνικη εταιρία θα συνεργαστεί πλέον μόνο με την TSMC στην δημιουργία και προμήθεια του νέου επεξεργαστή A10  με την τεχνολογία επεξεργασίας 10-nm που θα εξασφαλίσει περισσότερη αυτονομία στην συσκευή.
Αν και στο iphone 6S χρησιμοποιήθηκε και από τις δυο εταιρίες, την Samsung και την TSMC η ίδια τεχνολογία των 14-νανομέτρων δημιουργώντας τον Α9 επεξεργαστή ωστόσο ο επεξεργαστής της TSMC εξασφάλιζε μέχρι και 20% περισσότερη αυτονομία από της Samsung.
Θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα εμπιστευτεί σε ένα μόνο προμηθευτή την κατασκευή των επεξεργαστών αφού συνήθως συνεργάζεται με δυο η και περισσότερες εταιρίες για την προμήθεια ανταλλακτικών.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !