Bobby Cinema : AppStore new free ...δωρεάν ταινίες χωρίς jailbreak

0
Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα στο AppStore όπου μας επιτρέπει να βλέπουμε δωρεάν ταινίες και μάλιστα πολλές από αυτές με υπότιτλους από την ios συσκευή μας χωρίς καμιά συνδρομή.  ......

Η εφαρμογή κατάφερε και πέρασε τον έλεγχο της Apple και είναι πλέον διαθέσιμη αφού υπό κανονικές συνθήκες απαγορεύεται η αναπαραγωγή ταινιών από συνδέσμους torents.
Η εφαρμογή Bobby Cinema έχει ένα πολύ όμορφο και εύκολο περιβάλλον,  με πληροφορίες για τις ταινίες, που απλός επιλέγετε την ταινία που σας ενδιαφέρει, πατάτε την επιλογή "Watch Now" και θα αρχίσει την αναπαραγωγή όπου τέλος επιλέγετε τους υπότιτλους  που σας ενδιαφέρουν αν φυσικά είναι διαθέσιμοι.

Έτσι όσοι θέλετε να βλέπετε δωρεάν ταινίες από την συσκευή χωρίς να χρειάζεται να έχετε jailbreak η να κατεβάσετε πιστοποιητικά αγνώστου προελεύσεως τότε μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν πριν την κατεβάσει για πάντα η Apple από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/bobby-cinema/id1080539864?mt=8



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !