Έτοιμο το jailbreak του ios 9.2

0
Μετά την κυκλοφορία του ios 9.1 η Apple αφού δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την ομάδα Pangu για τα ευρήματα του jailbrekak έκλεισε όπως ήταν φυσικό την πρόσβαση και δεν υπάρχει πλέον jailbreak από τότε.  ....

Και ενώ η Apple κυκλοφόρησε το ios 9.1 παράλληλα δουλεύει στο ios 9.2 που έρχεται πολύ σύντομα το επόμενο διάστημα.
Οι δημιουργοί του τελευταίου εργαλείου για το jaibreak η ομάδα Pangu έσπασε την σιωπή της και ανακοίνωσε πως έχει ήδη έτοιμο το jailbreak του ios 9.2 που σε αυτό το διάστημα δοκιμάζεται και με την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού ios 9.2 θα είναι διαθέσιμο,  λέγοντας μάλιστα πως σκόπευε να το κυκλοφορήσει τώρα στο ios 9.1 αλλά το ανέβαλε για την κυκλοφορία του επόμενου λειτουργικού.

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες οι Pangu κυκλοφορούν τα εργαλεία τους κατά καιρούς ξαφνικά εκεί που άλλες ομάδες τα έχουν παρατήσει  αδιαφορώντας για τα σχέδια της Apple βρίσκοντας συνεχώς νέα exploit.
Όπως και να έχει σήμερα η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη δοκιμαστική έκδοση και πολύ πιθανόν η επόμενη να είναι και η τελευταία οπότε και θα γνωρίζουμε τα σχέδια των Pangu αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο blog και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !