Ξεκίνησαν οι πρώτες δοκιμές του iMods και δέχονται τα πακέτα των προγραμματιστών (update)

0
Για το iMods τον νέο Cydia έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν και πρόσφατα αφού περιμέναμε επιτέλους την κυκλοφορία του. .....

Αν και ακόμη δεν είναι δημόσια, οι προγραμματιστές του iMods ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του για επιλεγμένους προγραμματιστές που θέλουν να συμπεριληφθούν τα πακέτα τους όπως εφαρμογές θέματα tweaks και άλλα.
Οι δημιουργοί του αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα θα είναι ελεύθερο για όλους τους χρήστες αφού περιμένουν εντυπώσεις από τους πρώτους που το εγκατέστησαν.

Αν και εσείς έχετε ένα πακέτο που θέλετε να συμπεριληφθεί η απλά θέλετε να συμμετέχετε και εσείς στις δοκιμές τότε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και ανεβάστε το.

Update: Αρνητικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις από όσους πρόλαβαν να κατεβάσουν το iMods καθώς όπως αναφέρουν είναι πολύ λίγα τα πακέτα που εμφανίζονται αλλά υπάρχουν και πολλά προβλήματα σύνδεσης.
Αν και ακόμη beta προκάλεσε την δυσαρέσκεια πολλών αφού αποδείχτηκε πως παρά τις υποσχέσεις ακόμη δεν είναι έτοιμη και ολοκληρωμένη πρόταση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !