Βάλτε Jailbreak εφαρμογές χωρίς jailbreak ακόμη και στο ios 9

0
Χάσατε το jailbreak επειδή αναβαθμίσατε η θελήσατε να βάλετε το ios 9 και σας λείπουν κάποιες εφαρμογές  .....  
όπως για παράδειγμα να κατεβάζετε μουσική η να βλέπετε ταινίες από εφαρμογές όπως το MovieBox η το Play Box, GBA4IOS και άλλες?  

Μην ανησυχείτε μπορείτε να τις ξανακατέβασε με έναν πολύ εύκολο τρόπο ξανά στην συσκευή σας και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται jailbreak.
Πρώτα από όλα θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή iosemusapp από τον σύνδεσμο εδώ
πατώντας την επιλογή install που φαίνεται και στην εικόνα και κατόπιν να επαληθεύσετε το πιστοποιητικό που θα βρείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής ρυθμίσεις/γενικά/προφίλ.

Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή με το mail σας για οποιαδήποτε εφαρμογή επιλέξετε να κατεβάσετε μέσα από το "iosemu".
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει θα χρειαστεί να επαληθεύσετε το πιστοποιητικό για αυτήν που θα το βρείτε και πάλι στα προφίλ στις ρυθμίσεις και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε.
Οι εφαρμογές λειτουργούν σε όλα τα ios από το 6 μέχρι και το 9 αρκεί να ενεργοποιείτε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την κάθε μια.

Δείτε πιο κάτω ένα παράδειγμα με την εφαρμογή για δωρεάν μουσική και πως ενεργοποιείται.

Να υπενθυμίσω πως επιτρέποντας ένα πιστοποιητικό που δεν είναι υπογεγραμμένο από την Apple παίρνετε ένα ρίσκο αφού δεν γνωρίζετε αν είναι αξιόπιστο και το κάνετε με δικιά σας ευθύνη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !