VyprVPN: AppStore free...αποκτήστε πλήρη ελευθερία στο διαδίκτυο

0
Η ιδέα του Internet όταν ξεκίνησε ήταν η πλήρη ελευθερία των ανθρώπων σε ένα κοινωνικό ιστό αλλά με τα χρόνια για διάφορους λόγους επιβλήθηκαν περιορισμοί που ποικίλλουν από χώρα σε χώρα  ...  
είτε με το πρόσχημα της ασφάλειας είτε για οικονομικούς λόγους.
Ευτυχώς όμως ακόμη και σήμερα υπάρχουν εφαρμογές που διώχνουν αυτούς τους περιορισμούς και φέρνουν την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα στα προσωπικά μας δεδομένα.
Μια τέτοια εφαρμογή είναι και η VyprVPN όπου μπορούμε να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο ανώνυμα χωρίς να φαίνεται η ταυτότητα μας αλλά και η χώρα που βρισκόμαστε.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες και φυσικά για το ios όπου μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση με κάποιους βέβαια περιορισμούς.
Στα προτερήματα της εφαρμογής είναι ότι χρησιμοποιεί δικούς της διακομιστές και δεν στηρίζεται σε τρίτους εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλες ταχύτητες και σταθερότητα.

Την εφαρμογή για το ios μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο πιο κάτω και η επίσημη σελίδα για άλλες πληροφορίες βρίσκετε στον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/vyprvpn-on-demand/id577635689


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !