Battivator: Cydia tweak new...ο ελβετικός σουγιάς για την μπαταρία σας

0
Η αγωνία των χρηστών σε κάθε καινούργιο λειτουργικό είναι τι γίνεται με την κατανάλωση της μπαταρίας αφού στο παρελθόν πολλές φορές αναβαθμίσαμε .....
κάπου και απογοητευτήκαμε και μάλιστα πολλές φορές σε κάποιες ενημερώσεις του ios 8.
Εδώ λοιπόν έρχεται να σας βοηθήσει ένα νέο tweak το Battivator που φροντίζει την συσκευή σας να καταναλώνει όσο γίνετε λιγότερο την μπαταρία της συσκευής.
Με το "Battivator" μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα προφίλ και να ρυθμίσετε τις δράσεις που ενεργοποιούνται όταν η συσκευή φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο της μπαταρίας. Οι χρήστες μπορείτε να ρυθμίσετε με το Battivator να απενεργοποιήσετε το WiFi, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, το Bluetooth, να σκοτώσει εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, επιτρέπει τη λειτουργία του αεροπλάνου και πολλά περισσότερα. Μπορείτε να ορίσετε ακόμη και το tweak να σας ειδοποιεί όταν η συσκευή σας φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο της μπαταρίας.

Διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό του ios 9 που σαν λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει μπαταρία του iPhone στο μέγιστο. To Battivator είναι διαθέσιμο για 1,49  στο ρεπό του BigBoss.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !