Τα νεότερα από το μέτωπο του Jailbreak

0
Είναι γεγονός πως το jailbreak διανύει την πιο δύσκολη περίοδο του από τότε που κυκλοφόρησε στο ios 1.1.1 και τόσα χρόνια που το έχω προτεραιότητα στις συσκευές μου....

Με εξαίρεση στο ios 6 που είχε καθυστερήσει μήνες αλλά με την διαφορα πως τότε έψαχναν να βρουν τρωτά σημεία σήμερα έχουμε τα τρωτά σημεία αλλά πηγαίνουν άχρηστα μόλις κυκλοφορήσουν αφού η Apple σε ένα ανελέητο πόλεμο τα διορθώνει συνεχώς.
Από τους Pangu μάλλον δεν πρόκειται να δούμε τίποτε άλλη φορά αφού πρόσφατα κατηγορήθηκαν πως κλέβουν τα τρωτά σημεία από άλλους προγραμματιστές για να κερδίσουν χρήματα.
Αν και να κρατήσω μικρό καλάθι καθώς έχει προγραμματιστεί ένα συνέδριο από τους Pangu για το Jailbreak μέσα στο καλοκαίρι.
Από την άλλη με τους Taig από τότε που πραγματοποίησαν το συνέδριο δεν ξανά εμφανίστηκαν και δεν έχουμε κανένα νεότερο.
Τα πράγματα όμως φαίνεται να είναι ακόμη πιο δύσκολα αφού η Apple με την κυκλοφορία του ios 8.3 ετοίμασε ένα ακόμη firmgare στο μανίκι της που διά στόματος του  Stefan Esser μέσα σε αυτό το δοκιμαστικό λειτουργικό η Apple μπλοκάρει τώρα και τον cydia αφού διόρθωσε ένα κενό που εκμεταλλευόταν ο Cydia.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του το jailbreak έχει ήδη ολοκληρωθεί και λειτουργεί κανονικά και μάλιστα και στο ios 8.4 και για του λόγου το αληθές ανέβασε και το σχετικό video.






 Όμως όπως γνωρίζετε τουλάχιστον επίσημα αυτός δεν θέλει να βοηθήσει ποτέ την κοινότητα του jailbreak και το χρησιμοποιεί μόνο για την δουλειά του βρίσκοντας κενά ασφαλείας.
Έτσι είναι πολύ πιθανό να αργήσουμε πολύ να δούμε το επόμενο εργαλείο που ίσως να είναι και στο ios 9 τον Σεπτέμβριο.
Για το λόγο αυτό όσοι έχετε iphone από 4S και μεγαλύτερο να είστε προσεχτικοί γιατί δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσετε ποτέ σε παλιότερο λειτουργικό και θα χάσετε για πάντα το jailbreak

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !