UniAW7.1: widget free....στολίστε την συσκευή και κάντε την μοναδική με πλήθος επιλογών δωρεάν (Tips)

7
Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε για διάφορα widget που μπορούμε να στολίσουμε την συσκευή μας και ταυτόχρονα να έχουμε πληροφορίες στην οθόνη μας.
Έτσι για σήμερα έχω να σας προτείνω ένα πολύ όμορφο widget ....
κατά την γνώμη μου που τόσο καιρό που δοκιμάζω διάφορα, είναι το μοναδικό με υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας  αφού συμμετέχει και ένας δικός μας ο Έλληνας ‏@NikosR !!!
Τα προτερήματα του όμως δεν σταματούν εδώ αφού για να προβάλει τον καιρό στην τοποθεσία σας δεν χρειάζεται να κάνετε καμιά αλλαγή η ρύθμιση παρά μόνο να ανοίξετε για λίγο την εφαρμογή του καιρού στο ios για να ενημερωθεί και θα πάρει αυτόματα τις ρυθμίσεις.
Έχετε στην διάθεση σας ένα πλήθος από ρυθμίσεις όπως τι να εμφανίζει και τι όχι, τι γραμματοσειρές τι χρώματα σας αρέσουν πως να εμφανίζονται τα εικονίδια, επιλογή ρολογιού αναλογικού η ψηφιακό και πολύ όμορφα animations είτε στο σημείο του widget είτε σε ολόκληρη την οθόνη με βροχή συννεφιά αστραπές ήλιο που εμφανίζεται στην συσκευή σας σε διάφορα σημεία ανάλογα την ώρα και πολλά άλλα που αν σας τα γράψω σίγουρα θα βαρεθείτε.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει αυτό το πανέμορφο widget κατεβάστε το δωρεάν από τον σύνδεσμο πιο κάτω και αφού έχετε κατεβάσει το iWidgets από τον cydia και το ρεπό του ModMyi δωρεάν, με ένα εργαλείο SFTP για τον υπολογιστή σας που θα βρείτε και στα δεξιά του blog (winscp, cyberduck...) συνδεθείτε με την συσκευή σας βάλτε ολόκληρο τον φάκελο που θα έχετε αποσυμπιέσει τον UniAW7.1  στην διαδρομή Var/mobile/Library/iWidget και μετά κρατώντας πατημένη την οθόνη στο iphone/ipad προσθέστε το.

http://download1667.mediafire.com/o7znz79jqj2g/0logr4diyh3julz/UniAW7.1.zip















Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Εμένα παντός που είμαι άσος στα widget δεν δουλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί βρε Αντρέα είσαι και δάσκαλος σε αυτά που κόλλησες..εμένα είναι ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο την ώρα δείχνει καιρών όχι λέει no xml file τέλος πάντων δεν το ψάχνω άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai mena mono tin wra dixni ekana ta panta gia pes ma ti rithmisis ekanes kai sto fakelo an einai na kanoume ta idia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξέχασα να πω πως χτυπώντας επάνω στο ρολόι κλίνετε η ανοίγετε τα κινούμενα εφέ και μην ανοίγετε τους διακόπτες FullScreen clouds και Animations Only

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !