Ο κρυφός τρόπος για να δείτε ταινίες στο Play Box

3
Πριν από λίγες ημερες σας είχα αναφέρει για την νόμιμη εφαρμογή που υπάρχει στο AppStore την Play Box με την οποία μπορείτε να δείτε trailer η ταινίες αφού πληρώσετε κάποια συνδρομή.....

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως είναι ένα ωραίο κάλυμμα για να περάσει τον έλεγχο και τους περιορισμούς που υπάρχουν από την Apple καθώς η εφαρμογή κρύβει κάτι περισσότερο από αυτό που δείχνει.
Συγκεκριμένα κατεβάζοντας την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ και πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις θα βρείτε την επιλογή "Contact Us" όπου πατώντας θα μεταφερθείτε στην αποστολή ενός mail .με το UDID της συσκευής σας.

Χωρίς να διαγράψετε το κείμενο και πατώντας την επιλογή αποστολή μέσα σε 24 ώρες οι δημιουργοί της εφαρμογής PlayBox HD θα ενεργοποιήσουν την εφαρμογή και πλέον θα μπορείτε να βλέπετε κανονικά ταινίες.
Ο τρόπος αυτός φυσικά είναι παράνομος και δεν γνωρίζω για πόσο καιρό θα το επιτρέπει εν αγνοία της η Apple


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Χαίρετε..έστειλα το UDID της συσκευής μου αλλα ταινία δεν μπόρεσα να δω έχουν περάσει 48 ώρες για την "δήθεν" συνδρομή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.sendspace.com/file/y2winb katevase apo edo to palio kai egkatestise to sto iphone sou

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση..τι φταίει;

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !