Η ομάδα Pangu έσπασε την σιωπή της και εξηγούνται για το Jailbreak

0
Η ομάδα Pangu ήταν υπεύθυνη για το jailbreak στο ios 7 και στις πρώτες εκδόσεις του ios 8/8.1  αλλά έκτοτε και με την κυκλοφορία του εργαλείου από τους Taig εξαφανίστηκαν εντελώς από το προσκήνιο μέχρι και σήμερα που έσπασαν την σιωπή τους και εξήγησαν τους λόγους....

Στην επιστολή απάντηση τους μεταξύ άλλων βάλουν εναντίον του Γερμανού Stefan Esser  (i0n1c) πως τους αντιμετώπισε ρατσιστικά και με νοσηρή φαντασία όπως αναφέρουν.
Συγκεκριμένα απαντούν στην κατηγορία πως εισέπραξαν ένα εκατομμύριο δολάρια είναι ψέμα και πως τα λίγα χρήματα που εισέπραξαν από δωρεές δόθηκαν για εξοπλισμό για το jailbreak και πληρωμή των server που έπρεπε να είναι ισχυροί καθώς υπήρχαν εκατομμύρια κατεβάσματα.
Στο ότι αγόραζαν τρωτά σημεία από άλλους προγραμματιστές απαντούν πως έχουν την κατάλληλη γνώση και δεν χρειάστηκε να το κάνουν ποτέ και στο ότι έκλεψαν τρόπους και λογισμικό από άλλους δεν ευσταθεί.
Στο ότι ο κώδικας που χρησιμοποιούσαν έμεινε κρυφός απαντούν πως αυτό έγινε για να καταπολεμήσουν την Apple που το εκμεταλλευόταν και μέχρι ενός σημείου πέτυχε.
Τέλος για το ότι είναι Κινέζοι απαντούν πως είναι περήφανοι και πιστεύουν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες διακρίσεις πουθενά.

Δυστυχώς φαίνεται πως ανοίχτηκε μέτωπο μεταξύ των προγραμματιστών και είναι γνωστες και από το παρελθόν οι επιθετικές ατάκες του Esser και ας ελπίσουμε να σταματήσει εδώ.
Ολόκληρο το άρθρο απάντηση από τους Pangu μπορείτε να διαβάσετε εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !