Δεν θα έχουμε jailbreak στο ios 8.2 πιθανόν

0
Η ομάδα Taig εχθές πραγματοποίησε το συνέδριο που αφορούσε την ασφάλεια του ios και το Jailbreak χωρίς ωστόσο να κυκλοφορήσει κάποιο νέο εργαλείο για το ios 8.2...

Η ομάδα είχε κυκλοφορήσει ένα εργαλείο για το ios 8.2 beta 1-2 που χρησιμοποιούσε κάποια τρωτά σημεία στον κώδικα από το ios 8.1.2 αλλά στην τελική έκδοση που κυκλοφόρησε η Apple διόρθωσε αυτά τα κενά με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον jailbreak.
Η ομάδα Taig ενημέρωσε πως δουλεύει πάνω σε κάποιο καινούργιο τρόπο και σίγουρα θα ήθελε να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο αλλά προς το παρόν δεν είναι εφικτό και μάλιστα όταν πρόκειται τον επόμενο μήνα να κυκλοφορήσει και το ios 8.3 μαζί με το Apple watch.
Στο ότι φήμες έλεγαν πως έχει έτοιμο ένα εργαλείο το διαψεύδει κατηγορηματικά και αν υπάρχει κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στην επίσημη σελίδα.

Άλλωστε είχε προειδοποιήσει με την κυκλοφορία του ios 8.1.3 να μην αναβαθμίσουν σε καμία περίπτωση αν ήθελαν το jailbreak στην συσκευή τους,  μας λέει χαρακτηριστικά.
Έτσι τα πράγματα είναι δύσκολα αφού ακόμη και να βρεθούν τα απαραίτητα exploit να δοθεί το jailbreak η να κρατηθεί για το ios 8.3?
Ο χρόνος θα το δείξει τι σκοπεύουν να κάνουν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !