Το iPhone 6S και το iphone 6S plus δεν θα έχουν οθόνες OLED

0
Η Apple στο Apple Watch χρησιμοποιεί οθόνες OLED και φήμες ήθελαν να κυκλοφορήσουν και τα iphone της επόμενης γενιάς με οθόνες OLED....

Όμως σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από την JP Morgan η Apple θα συνεχίσει να παράγει τα επόμενα iphone με συμβατικές οθόνες υγρών κρυστάλλων αφού έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια, για να είναι σε θέση να παράγει ετησίως περίπου 100 εκατομμύρια 5-ιντσών οθόνες LCD που βασίζονται σε τεχνολογία LTPS, η οποίες θα είναι αρκετές για να παράγει νέο iPhone.

Τα προτερήματα των OLED οθονών είναι πολλά με κυριότερο το μικρό πάχος  αφού έχει λιγότερα στρώματα,  και μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κλίση με εκπληκτική άνεση προβολής σε οποιοδήποτε φωτισμό ενώ μια συμβατική οθόνη εκτός από την χαμηλή κατανάλωση έχει σημαντικά μειονεκτήματα ακόμη και τα χρώματα της με την παραδώ του χρόνου αλλοιώνονται.
Αν και πριν λίγο καιρό η Apple κατοχύρωσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τις οθόνες OLED στα iphone φαίνεται πως ακόμη δεν θα τις δούμε τουλάχιστον στο επόμενο μοντέλο σύμφωνα με τους αναλυτές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !