Κάποιοι λόγοι για να κάνετε jailbreak στο iPhone-iPad

4
Το να κάνουμε jailbreak στο iphone μας για κάποιους είναι κανόνας αφού έτσι το απελευθερώνουμε να γίνει ακόμη καλύτερο....

Υπάρχουν όμως και πολλοί που διστάζουν και λένε τι μπορεί να κερδίσω αν το κάνω.
Το να κάνεις jailbreak σε ένα iphone δεν έχει στόχο να βάζω σπασμένες (κλεμμένες) εφαρμογές που κακός νομίζουν κάποιοι αλλά να το προσθέσεις πλήθος από  δυνατότητες που θα το κάνουν  πολύ πιο λειτουργικό.

Αυτή την απάντηση μας δίνει ένας με το ψευδώνυμο VeteranGhillie όπου δημιούργησε εικόνες με το PowerPoint που δείχνουν με μερικά μόνο tweak πως είναι το ios και πως μπορούμε να το κάνουμε  στον σύνδεσμο εδώ.

Όλα τα tweak θα τα βρείτε στην τελευταία σελίδα της παρουσίασης...



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Ναι παλιά έκανα και εγώ jailbreak αλλά σταμάτησα γιατί θεωρό γελοίο να έρχεται ο hacker να με χρεώνει για παράνομα προγράμματα …όπως επίσης είναι γελοίο να με χρεώνει για themes.
    Έχουν χάσει την λογική τους αυτοί οι μικροί που δημιουργούν τα tweaks και τα περισσότερα αν και είναι παράνομα θέλουν λεφτά .Ε τότε τη jailbreak κάνω ?για να πληρώνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε φίλε σε χρεώνουν παράνομα ; Τη δουλειά του κάθε development που έχει χάσει κάμποσες νύχτες από τη ζωή του για να σου δώσει εσένα ένα νέο tweak με 1 $ για να βελτιώσεις τη συσκευή σου από ποιος θα την πληρώσει η εκκλησία ; Αλλά έχουμε μάθει στο τζάμπα και το κλεψιμέικο... Από τα παιχνίδια σε play station, Xbox , pc - εφαρμογές - μουσική όλα τζάμπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαίωμα του είναι να πουλάει τα tweak δεν σε αναγκάζει κανείς να τα αγοράσεις και μην ξεχνάς υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !