iPhone 6 & iPhone 6 Plus αποκλειστικά στην Ελλάδα μέσω του Deals365!

12
Μία ακόμα αποκλειστικότητα του Deals365!! Αποκτήστε πρώτοι στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ..... τα μεγαλύτερα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, με 4,7 ίντσες το πρώτο και 5,5 ίντσες το δεύτερο, με ...ασύλληπτα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθέσιμα σε 3 χρώματα το καθένα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!!
 
- 669€ για ένα (1) iPhone 6 (16GB)
- 769€ για ένα (1) iPhone 6 Plus (16GB)
- 779€ για ένα (1) iPhone 6 (64GB)
- 889€ για ένα (1) iPhone 6 Plus (64GB)
Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων!
 
 
Η παρούσα ανάρτηση δεν είναι διαφήμιση και δεν είναι εξακριβωμένη η εγκυρότητα της απλά αναφέρεται προς ενημέρωση και αν έχουν κάνει αγορές άλλοι με τον συγκεκριμένο τρόπο ας μας το πούνε
Δείτε την σελίδα της προσφοράς εδώ

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Η προσοφρα πρεπει να ισχυει γιατι εχω αγορασει ξανα απο το συγκεκριμενο site. Εγω προσωπικα το αγορασα απο expansys που αφαιρει και το ΦΠΑ (αν εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ) και μου βγηκε το iPhone 6 Plus 64GB στα 784.54 €!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σε πόσες ημερες σου το έστειλαν

      Διαγραφή
    2. Την Τετάρτη θα εχουν απόθεμα και θα γίνει η αποστολή με κουριερ. Πρόπερσι που είχα πάρει απο εκει το 5αρι το είχα στα χέρια μου σε 20 ώρες! Λογικά το ίδιο θα κανει και τωρα

      Διαγραφή
  2. Οταν παραγγέλνεις με επαγγελματικο αφμ δεν ει΄ναι φυσιολογικο να σου ζητηθεί να αποδόσεις το φπα? η εταιρια που το στέλνει χωρις φπα τα τιμολόγια τα στέλνει ενδοκοινοτικα στις εδ'ω αρμόδιεσ αρχες. όσο για το deals365 είναι αξιοπιστο αλλά η εταιρία που λεεί πως το φέρνει όχι και τόσο, με το λίγο που το έψαξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν χρειαζεται. εχω ρωτησει. αυτο ειναι μικρο παραθυρακι για τους επαγγελματιες. οτι μπορουν να αγορασουν κατι μεσα απο την Ευρωπαικη Ενωση χωρις ΦΠΑ και δε το αποδιδουν πουθενα. εχω αγορασει απο εκει αρκετες φορες αλλα και φιλοι μου. χωρις κανενα προβλημα.

      Διαγραφή
    2. Επισης δεν ηρθε ποτε "ενδοκοινοτικα" καποιο τιμολογιο για να πληρωθει ή να αποδοθει καπου, τωρα τι να σου πω. Μπορεις να ρωτησεις την Expansys να στα πει αναλυτικα.

      Διαγραφή
  3. Kalimera georgiorama an valo aplo afm to diko m ginete elegxos an exo ontos afm gia endokoinotikes sinalages? Sto checkout evala to afm k aferese to fpa giauto rotao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστηχως φιλε μου, γινεται ελεγχος κανονικα και θα στην ακυρωσουν.

      Διαγραφή
    2. To ΦΠΑ το αφαιρει αυτοματα το συστημα οταν κλικαρεις το κουτακι για επαγγελματικο αφμ. αλλα τον τελικο ελεγχο για το ΑΝ ισχυει το αφμ, το κανει η Expansys.

      Διαγραφή
    3. Forologeisai telika? S exei erthei tipota os tora? Na mas doseis to afm s na kanoume k emeis kamia agora apo to expansys ligo diskola e?:)

      Διαγραφή
  4. Επειδή ρώτησα το λογιστή.. όταν αγοράσεις ενδοκοινοτικα σαν επαγγελματιασ οτιδήποτε, η εταιρία που το αγοράζεις στέλνει το τιμολόγιο σε μια υπηρεσία που λειτουργεί πανευρωπαικα και δηλωνεται κανονικά στην ελληνική εφορία, είσαι υποχρεωμένος βάση νόμου να δηλώσεις και εσύ το τιμολόγιο ως το τέλος του τρέχοντος μήνα που έκανες την αγορά, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι παράνομος και σίγουρα σε πιθανό έλεγχο τρως και το πρόστιμο και πληρώνεις και το φπα. εκτός βέβαια αν το έχεις στο κατάστημα σου και φαίνεται απούλητο. εαν πάλι θες να το κρατήσεις για τον εαυτό σου πάλι πρέπει να κόψεις αποδειξη τελικού αποδέκτη. Με λίγα λόγια είναι καθαρα θέμα σύμπτωσης που έχεις γλυτώσει τον έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω φιλε μου, σε αρκετους δεν εχει τυχει κατι και συν της αλλης ο καθενας μπορει να βαλει οποιοδηποτε αφμ επαγγελματικο (πχ απο μια αποδειξη περιπτερου ή απο ενα καταστημα που ψωνισε) χωρις περαιτερω ελεγχο. οποτε δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που λες.

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !