Η Apple κατέληξε σε συμφωνία με Visa και MasterCard

0
Η πληροφορία ότι το επόμενο iphone της Apple δηλαδή το 6 ότι θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν πιστωτική κάρτα υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό.....

Και το μόνο που έμεινε ήταν να πέσουν οι υπογραφές με αντίστοιχες τράπεζες που θα στηρίξουν αυτή τη νέα τεχνολογία.
Αυτό λοιπόν σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές επιτεύχθηκε εχθές το βράδυ με την Apple να κλείνει την συμφωνία με την Visa, MasterCard και American Express όπου και θα ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Cook στην  παρουσίαση της ενάτης Σεπτεμβρίου.
Οι υπηρεσίες πληρωμών θα πρέπει να ξεκινήσουν ταυτόχρονα με το iPhone 6 και θα λειτουργεί στη βάση του υφιστάμενου συστήματος των εθνικών λογαριασμών με το iTunes. Ως μέρος της νέας πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν πληρωμές από τη συσκευή τους χρησιμοποιώντας μόνο το Apple ID.

Πολλές εταιρίες εδώ και καιρό ασχολήθηκαν με αυτή τη τεχνολογία που όμως άργησαν να πείσουν τις τράπεζες για συνεργασία με την Apple να κερδίζει για ακόμη μια φορά.

Έτσι με το νέο iphone θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τραπεζικούς λογαριασμούς σαν να είναι μια πιστωτική κάρτα με το ειδικό τσιπ που διαθέτει και την υψηλή κρυπτογράφηση αλλά και τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.
Μέχρι τώρα η Google και άλλες εταιρίες περιοριζόταν στις on line αγορές μόνο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !