Η δημόσια beta του OS X Yosemite θα κυκλοφορήσει αύριο

0
Με την κυκλοφορία στους προγραμματιστές του δοκιμαστικού OS X Yosemite του επόμενου λειτουργικού για υπολογιστές MAC η Apple έδωσε την δυνατότητα ...
όσοι χρήστες θέλουν και ας μην είναι προγραμματιστές να γραφτούν εθελοντικά και να μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το νέο λειτουργικό στον υπολογιστή τους.
Η διαφορα ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι ότι οι προγραμματιστές (που έχουν συνδρομή) θα μπορούν να ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα για διορθώσεις ενώ οι απλοί χρήστες θα έχουν σε πιο αραιά διαστήματα μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση θέλοντας έτσι να συμβάλουν σε τυχόν παρατηρήσεις.

Έτσι αν και εσείς έχετε κάνει εθελοντική εγγραφή στην σελίδα της Apple εδώ αύριο η εταιρία θα δώσει την δοκιμαστική έκδοση του Yosemite και σε εσάς σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.

Να επισημάνω την προσοχή σας το νέο λειτουργικό καθώς είναι σε δοκιμαστική έκδοση έχει και διαφορα προβλήματα και καλό είναι να μην το εγκαταστήσετε σε κάποιον υπολογιστή που είναι πολύ σημαντικός όπως για παράδειγμα της δουλειά σας γιατί κάποια προγράμματα ίσως να μην λειτουργούν σωστά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !