Πώς μπορείς να ακυρώσεις τo email που μόλις έστειλες ;

0
Μπορεί να έκανες ορθογραφικό λάθος, να το έστειλες σε λάθος παραλήπτη ή απλώς να μετάνιωσες για αυτό που έγραψες. Αν είσαι τυχερός και έχεις λογαριασμό gmail, έχεις έως και 30 δευτερόλεπτα για να ακυρώσεις...
τo email που μόλις έστειλες . Πώς θα το κάνεις αυτό; Απλώς ενεργοποιώντας μια δυνατότητα που υπάρχει ήδη στο λογαριασμό σου.
Παρακάτω θα βρεις οδηγίες:
  1. Κάνε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι mail_gear που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του λογαριασμού σου. Στη συνέχεια, επίλεξε Ρυθμίσεις (Settings).
  2. Πάτα την καρτέλα Εργαστήρια (labs).
  3. Βρες την επιλογή Αναίρεση αποστολής (Undo Send), στην οποία αναφέρεται «Ωχ! Μήπως πατήσατε «Αποστολή» πολύ γρήγορα; Σταματήστε την αποστολή μηνυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα αφού έχετε πατήσει το κουμπί αποστολής.» Επίλεξε τη Ενεργοποίηση (Enable).
  4. Κάνε Αποθήκευση αλλαγών (save changes) στο τέλος της σελίδας.
Για να επιλέξεις πόσο χρόνο έχεις στη διάθεσή σου μέχρι να αποφασίσεις αν θες να το στείλεις (και να το ακυρώσεις αν χρειαστεί) πήγαινε στο εικονίδιο με το γρανάζι, πήγαινε στις Ρυθμίσεις και επίλεξε την Αναίρεση αποστολής (Undo Send) από την καρτέλα Γενικά (General). Μπορείς να καθυστερήσεις την αποστολή από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.

 Πηγή:iPop

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !